specialist in cosmetische en medische tatoeage
specialist in cosmetische en medische tatoeage Our Salon Opening Times We Work Every Day a Week

Opening time

  • Monday
  • Tuesday 11.00 - 22.00 locatie Waspik
  • Wednesday 11.00 - 22.00 locatie Waspik
  • Thursday 11.00 - 22.00 locatie Waspik
  • Friday 11.00 - 20.00 locatie Waspik
  • Saturday 11.00 - 18.00 locatie Waspik
  • Sunday


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Kerkstraat 20, 5165 C.G. Waspik
Semsstraat 30, 9501 G.B. Stadskanaal
Phone: 06 - 4673 2080
Email: info@hennita.nl
Web: www.hennita.nl
Web: www.medischetattoo.nl

Permanente make-up

Home

Permanente make-up

Permanente make-up is een cosmetische tatoeage. Deze is onder te verdelen in, lipcontourlijn, eyeliner en wenkbrauwen. Onder permanente make-up valt ook de medische tatoeage: het camoufleren van huidaandoeningen zoals littekens met hyperpigmentatie. Ook bij postoperatieve reconstructies speelt tatoeëren een steeds grotere rol. Het tatoeëren van een tepel na een borstoperatie is een bekende behandeling. Hoewel de cosmetische tatoeages soms een ander doel heeft dan medische tatoeage, is het uiteindelijke doel: “je mooier voelen en uitzien!”

De vrouw van nu wil ten alle tijden verzorgd zijn op alle fronten. Zelfs als je gevoelige ogen en/of huid hebt, allergie tegen cosmetica of weinig ervaring hebt met het opmaken, is permanente make-up een uitkomst en volkomen veilig! Bij permanente make up worden er natuurlijke pigmenten in de lederhuid gepigmenteerd, die vervagen in loop der tijd. In tegenstelling tot een tatoeage, deze is voor altijd omdat er inkt wordt gebruikt. Voor mannen zijn er ook permanente make up behandelingen, deze zijn gericht op de meer man-specifieke eisen en behoeften, en zal afhankelijk van de intensiteit en kleur pigment zal deze vervagen. De pigmenten worden o.a. door lymfe- klieren, ultraviolet licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren/wrijving, in ons lichaam afgebroken, en zal de pigmentatie na 1 tot 4 jaar vervagen.

De behandeling:

De permanente make up bestaat uit 3 behandelingen. De eerste keer wordt er een goede basis make-up gepigmenteerd. Deze behandeling is het belangrijkst! Want het resultaat van de eerste behandeling, wijze en duur van herstel, bepaalt de wijze van nabehandelingen. De kleur kan dus nooit te donker worden. Door de opbouw van pigmenten in uw huid, in drie behandelingen, heeft u langer profijt van uw permanente make-up. Na de behandeling ontstaan er kleine vliesachtig korstjes, deze laten na ongeveer 4 á 5 dagen los. De behandelingen worden persoonlijk op u afgestemd, zodat stap voor stap de permanente make-up wordt geperfectioneerd!

De pigmenten die worden gebruikt in permanente make-up zijn niet blijvend als bij bodyart-inkt, en dit is weloverwogen keuze. Naarmate we ouder worden verandert ons uiterlijk, stijl en huid. Permanente make-up moet om de paar jaar worden vernieuwd, en de pigmenten die we gebruiken zijn met dit in gedachten ontworpen. Op deze manier passen we de permanente make aan op de uiterlijke veranderingen. . . Zodat u ‘altijd mooi wakker wordt!’


Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in of plan een gratis gesprek