specialist in cosmetische en medische tatoeage
specialist in cosmetische en medische tatoeage Our Salon Opening Times We Work Every Day a Week

Opening time

  • Monday
  • Tuesday 11.00 - 22.00 locatie Waspik
  • Wednesday 11.00 - 22.00 locatie Waspik
  • Thursday 11.00 - 22.00 locatie Waspik
  • Friday 11.00 - 20.00 locatie Waspik
  • Saturday 11.00 - 18.00 locatie Waspik
  • Sunday


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Kerkstraat 20, 5165 C.G. Waspik
Semsstraat 30, 9501 G.B. Stadskanaal
Phone: 06 - 4673 2080
Email: info@hennita.nl
Web: www.hennita.nl
Web: www.medischetattoo.nl

Over Hennita

Home / Over Hennita

Hennita

 

Over Hennita

Na het afronden van de MBO-opleiding chemische analist op de Hogeschool Drenthe in Emmen is Hennita in 1994 bij Defensie gaan werken als operatiekamertechnicus met als specialisme oorlogschirurgie.

Bijgeschoold als initiële oorlogs traumatoloog (afgekort IOT) voor de eerste hulp aan het front, is zij driemaal uitgezonden naar Bosnië als operatiekamer technicus, commandant hulppost en later als plaatsvervangend commandant ziekenautogroep.

Zodra ze weer met vaste voet op Hollandse bodem staat gaat ze werken als medewerker pedagogie bij de gesloten jeugdinrichting ‘Het Poortje’ in Veenhuizen.

Helaas kan ze daar haar draai niet vinden, te veel mensen en meningen. Op haar eigen manier mensen helpen, dat is wat ze graag wil. Hieruit ontstaan vervolgens plannen voor een eigen onderneming. Met haar kennis wil ze mensen wil ze mensen weer de uiterlijke kwaliteit van het leven laten beleven.

Eigen Onderneming

 Na het behalen van de benodigde diploma’s, start ze in 2005 haar salon binnen hair & more. Een unieke verzorgingslijn op het gebied van permanente make-up en huidverbeteringstechnieken voor Stadskanaal (Groningen) en omgeving.

Door haar persoonlijke manier van werken, heeft ze door de jaren heen, een klantenkring opgebouwd. De klanten zijn stuk voor stuk een vorm van levende reclame, door de zorgvuldige en specialistische behandeling(en). Groots adverteren geeft weinig resultaat, maar door mond op mond reclame heeft Hennita bestaansrecht verworven. Service en kwaliteit staan voor Hennita hoog in het vaandel.

In 2009 is ze terug gegaan naar Defensie, waar ze de opleiding voor verpleegkundige heeft gevolgd. En sinds 2012 is Hennita werkzaam als Geneeskundig Instructeur in Hollandse Rading.

In 2011 verhuist Hennita naar Waspik (Noord-Brabant), waar ze in 2012 een tweede salon opent.

Hennita’s karakter geeft haar specialisme vorm, door haar visie te vertalen in vakmanschap. Het belang van haar klanten staat voorop en daarom zorgt ze voor een goede nazorg en service.

Haar passie en gedrevenheid en oog voor de individu onderscheiden Hennita in haar vak.